Έτοιμοι να προασπιστούν τα συμφέροντά τους

ΕΡΜΗΣ
Στην ήττα από τη Δόξα, ο Ερμής απάντησε με δύο σερί νίκες, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο +8 από την ομάδα που τον ακολουθεί και τη δεδομένη στιγμή είναι ο Εθνικός Άχνας. Ουσιαστικά οι δύο αυτές ομάδες είναι οι μοναδικές που μπορούν να αισθάνονται ήσυχες όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού την έχουν εξασφαλίσει.

Βεβαίως στον Ερμή έχουν να αντιμετωπίσουν τον σκόπελο της αφαίρεσης έξι βαθμών από τον Αθλητικό Δικαστή, λόγω του φακέλου που έφτασε και αφορά στον αγώνα με τη Δόξα, στον οποίο αποδίδεται υπαιτιότητα στην ομάδα της Αραδίππου.

Οι «φτεροπόδαροι», πάντως,

παρουσιάζονται έτοιμοι να προασπιστούν τα συμφέροντά τους, ώστε να μη δεχτούν την ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών, αφού όπως υποστηρίζουν έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα, ώστε να μη διεξαχθεί, κάτι που, όμως, απορρίφθηκε.

Παράλληλα, η διοίκηση εξασκεί πίεση στον παραιτηθέντα πρόεδρο Λούκα Φανιέρο, ώστε να αναιρέσει την απόφασή του και να επιστρέψει. Ο κ. Φανιέρος πήρε την απόφασή του μετά την ανακοίνωση της ΚΟΠ ότι έφτασε ο φάκελος από την ΟΥΕΦΑ.

Τη δεδομένη στιγμή δεν αποκλείεται τίποτα, δεδομένου ότι είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας και δύσκολα θα… εγκαταλείψει το καράβι.

Στο μεταξύ, οι «φτεροπόδαροι» προετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Τσίρειο. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του κ. Κορμπεράν θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπάουμαν και Αλεξίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα