Ετοιμαστείτε να γευτείτε τα κινηματογραφικά "Μαγικά Φασόλια"

Μια νέα, ανεξάρτητη κυπριακή κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θήο Παναγίδη ετοιμάζεται να προβληθεί στους κινηματογράφους. Ο λόγος για την ταινία "Μαγικά Φασόλια" που αποτελεί προιόν "ντόπιας παραγωγής" - κυπριακής, αποκλειστικά.

Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων ηθοποιών οι οποίοι αναμένουν ευρισκόμενοι σ' ένα παλιό σπίτι ένα καθηγητή υποκριτικής ο οποίος θα τους κάνει εργαστήρι θεάτρου. Σε κάποια στιγμή η πείνα θα τους κτυπήσει την πόρτα, και ως επόμενο φέρνουν πέντε μερίδες φασόλια από μια ψησταριά για να την

καταλαγιάσουν. Τα φασόλια όμως τους οδηγούν σε κωμικές παραισθήσεις και περίεργα συμβάντα, με αποτέλεσμα οι φίλοι να λύσουν τα προσωπικά τους ‘θέματα’ με απροσδόκητους τρόπους.

Η ταινία είχε προβληθεί τον Απρίλιο στο Cyprus Film Days, και φιλοξενείται επίσης σε 2 φεστιβάλ στο εξωτερικό μέχρι στιγμής.Έπαιξε ήδη στο Comedy Cluj International Film Festival στη Ρουμανία, και θα παίξει τον Νοέμβριο στο Fort Lauderdale International Film Festival στις ΗΠΑ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Γιωρκάτζης, Πολυξένη Σάββα, Αντρέας Κούτσουμπας, Ιωάννα Κορδάτου και Μάριος Μεττής.

Μια κωμωδία, με δόση σάτιρας για την αδράνεια που επικρατεί στη Κυπριακή κοινωνία, και την τάση μας να αποφεύγουμε από του να κάνουμε κάτι μέχρι να μας πει κάποιος πως να το κάνουμε.

Πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα