Εθνικός Άχνας: Ψάχνει τρίποντο μετά από 95 μέρες!

Ενενήντα πέντε μέρες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Εθνικός πανηγύρισε νίκη στο πρωτάθλημα.

Πάρα πολύς καιρός, και μοιραία η ομάδα της Άχνας βρίσκεται στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Η τελευταία επιτυχία ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ουραγό Αγία Νάπα, στις 19 Σεπτεμβρίου. Από τότε ο Εθνικός έδωσε 11 αγώνες πρωταθλήματος, με απολογισμό εφτά ήττες και τέσσερεις ισοπαλίες.

Αυτή είναι η μισοάδεια όψη του ποτηριού. Υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά της κατάστασης. Κατ' αρχήν, είναι θετικό για

τον Εθνικό το γεγονός πως ούτε οι ομάδες που προπορεύονται δείχνουν συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα και οι διαφορές παραμένουν μικρές. Μπορεί να βρίσκεται στη 13η θέση με 11 βαθμούς, η διαφορά από την 8η ομάδα όμως είναι μόλις τέσσερεις βαθμοί. Είναι επίσης θετικό ότι η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη με τον Ντανίλο Ντότσιτς και η ήττα από την Ομόνοια ήταν η πρώτη με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο, αφού προηγήθηκαν τρεις ισοπαλίες (με ΑΕΛ, Σαλαμίνα, Δόξα).

Με τις ισοπαλίες όμως δεν κόβεις δρόμο. Ο Εθνικός θέλει επειγόντως νίκες, χωρίς να έχει την πολυτέλεια να επιλέγει τα παιχνίδια που θα χτυπήσει. Σήμερα, λοιπόν, παρά τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στοχεύει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος την Ανόρθωση. Δύσκολη αποστολή, αλλά όχι ακατόρθωτη. Στο παρελθόν άλλωστε έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες στο «Δασάκι», κι αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα