Εθνικός Άχνας: Η τελευταία ευκαιρία για παραμονή

Απέναντι στον Άρη, ο Εθνικός Άχνας άγγιξε τη νίκη που θα αποδεικνυόταν χρυσή, αλλά στις καθυστερήσεις γνώρισε την ισοφάριση.

Έτσι, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω (Πάφο, Δόξα). Με έξι παιγνίδια να απομένουν και τη διαφορά στους επτά βαθμούς τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την προσφυγική ομάδα, η οποία, με τα αποτελέσματα που έχει, κατευθύνεται ολοταχώς προς τη δεύτερη κατηγορία. Όμως, υπάρχουν ακόμα πιθανότητες, τις οποίες θα κυνηγήσουν με τις δυνάμεις που τους απέμειναν οι ποδοσφαιριστές.

Η συνέχεια βρίσκει

τον Εθνικό να δίνει δύο παιγνίδια στην έδρα του με αντιπάλους την Πάφο και την ΑΕΛ. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η ομάδα της Άχνας πάρει το τρίποντο απέναντι στην Πάφο την ερχόμενη Κυριακή, τότε θα μπει και πάλι στο παιγνίδι της παραμονής με αυξημένες πιθανότητες. Οι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν πως πρόκειται για την τελευταία τους ευκαιρία στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού και θα κάνουν τα πάντα για να πανηγυρίσουν τη νίκη, κάτι που έχουν να γευτούν εδώ και τρεισήμισι μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα