Εθνική Παίδων: Φιλική νίκη (2-1) επί Λουξεμβούργου

Η Εθνική Παίδων U-17 σε σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο ΓΣΖ νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα του Λουξεμβούργου.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όπου οι νεαροί διεθνείς μας είχαν πολύ καλή παρουσία.Στο 20' μετά από σέντρα του Νικόλα Γεωργίου ο Μάρκος Κιτρομιλίδης από κοντά άνοιξε το σκορ. Το Λουξεμβούργο ισοφάρισε στο 27' με τον Yannick.Στο 36' μετά από εξαιρετικό συνδιασμό ο Μάρκος Κιτρομιλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την Κύπρο.Στο

δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας για μεγάλο χρονικό διάστημα διατήρησε τον έλεγχο και θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα και έχασαν με τη σειρά τους ευκαιρίες."Από παιχνίδι σε παιχνίδι περιμένουμε βελτίωση. Σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης υπήρχε βελτίωση και η προσπάθεια άξιζε να επιβραβευτεί με νικηφόρο αποτέλεσμα.Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας και έχουμε δρόμο να διανύσουμε", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Πάμπος Πίττας. Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Δημητρίου, Παπετίδη (41' Παπαμιχαήλ), Λαζαρίδη, Ππούνα, Χατζηπασχάλη, Παναγιώτου (48' Βασιλειάδης), Κιτρομιλίδη (73' Πεσκιάς), Παντελή, Γεωργίου, Αποστόλου (41' Νιόκκας), Κλαρκ (58' Στ. Παντελή). Διαιτήτευσε ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους Αριστείδη Χρίστου και Στέλιο Νικήτα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Θωμάς Μούσκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα