Έσβησε στην άσφαλτο η 24χρονη Ειρήνη Πάρπα

Την τελευταία της πνοή άφησε η 24χρονη Ειρήνη Πάρπα από την Ψημολόφου, από το δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο δρόμο Παλαιχωρίου-Ανθούπολης.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.40π.μ., στο δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 24χρονη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, με βαρύ φορτηγό, που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, η 24χρονη, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματός της και για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά και ο 32χρονος, οδηγός του φορτηγού. Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Ο 32χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε που γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα