Ερυθρός Σταυρος: Στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Λάρνακας

Επιταγή ύψους 23 χιλιάδων ευρώ και βοήθεια σε είδος όπως κουβέρτες, σεντόνια και είδη ένδυσης και υπόδησης προσέφερε ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Λάρνακα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού αναφέρεται ότι «παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις πλημμύρες στη Λάρνακα πριν τα Χριστούγεννα

και ανταποκρινόμενος σε σχετικές εκκλήσεις, ο Κ.Ε.Σ. εισέφερε το ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ για κάλυψη των αναγκών των πλημμυροπαθών».Το ποσό αυτό «συγκεντρώθηκε από όλους τους Κλάδους και το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και η επιταγή παραδόθηκε στο Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη από την Πρόεδρο του Κλάδου Λάρνακας του Ερυθρού Σταυρού Αλίκη Νεοκλέους».Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Κ.Ε.Σ. άρχισε ήδη την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε είδος, μεταξύ των οποίων κουϊλτς κουβέρτες, σεντόνια και άλλα είδη ένδυσης και υπόδησης. Ο Ερυθρός Σταυρός βοήθησε επίσης στην καταγραφή των ζημιών από τις πλημμύρες στη Λάρνακα με δικούς του εθελοντές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα