Ερντογάν: Όλος ο κόσμος κοιτάζει τι λέει η Τουρκία

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε: "Όλος ο κόσμος κοιτάζει τώρα τι λέει η Τουρκία, σχεδόν σε κάθε θέμα. Κάνουμε δηλώσεις αντάξιες του γοήτρου της Τουρκίας με την δύναμη που λαμβάνουμε από το έθνος μας".

"Είδαμε τα αποτελέσματα αυτού του κύρους στην κοινή σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και του Αραβικού Συνδέσμου. Οι προτάσεις και οι θέσεις μας διαμόρφωσαν την τελική διακήρυξη της συνόδου κορυφής. Θεωρώ ότι αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο", πρόσθεσε.

Ο

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβη σε δήλωση στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υποστήριξη της Τουρκίας προς την Παλαιστίνη.

"Η πλήρης υποστήριξη της Τουρκίας στην δίκαιη παλαιστινιακή υπόθεση διασφαλίζει ότι η φωνή των αδελφών μας στη Γάζα ακούγεται. Έχουμε επίγνωση της ιστορικής μας ευθύνης και ενεργούμε αναλόγως. Καθώς οι προθέσεις μας είναι ειλικρινείς, η αξιοπιστία της ορθότητας των επιχειρημάτων που προβάλλουμε αυξάνεται στον ίδιο βαθμό".

"Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την Παλαιστίνη"

Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ο Ερντογάν ανέφερε ότι "η κύρια βάση της δυνατής φωνής μας είναι η εμπιστοσύνη και η ακλόνητη υποστήριξη του έθνους μας, το οποίο στέκεται σταθερά πίσω μας. Δώσαμε μια υπόσχεση σε αυτό το έθνος, είπαμε ότι θα σταθούμε όρθιοι χωρίς να είμαστε πεισματάρηδες. Δεν θα ρίξουμε ποτέ στο έδαφος την αξιοπρέπεια και την τιμή αυτής της χώρας και των αδελφών της, την υπερασπιζόμαστε παντού με τον πιο ισχυρό τρόπο και θα συνεχίσουμε να την υπερασπιζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα