Ερντογάν: Ο Κιλιτσντάρογλου λέει ψέματα

Για ψεύδη κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας πως ούτε ένα γρόσι δεν έχει στείλει στο εξωτερικό. Μάλιστα, για τα έγγραφα που κρατούσε χθες στη βουλή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, είπε πως μόνο εκείνος κι εκείνοι που του τα έδωσαν γνωρίζουν τι είναι, καθότι δεν έδωσε τίποτα στη δημοσιότητα.

Σε δηλώσεις του σήμερα, ο Τούρκος Πρόεδρος απάντησε στη χθεσινή κατηγορία του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

ότι ο ίδιος, διά του αδελφού του, του γιου του και άλλων τριών ατόμων, έστειλε εκατομμύρια δολάρια στο νησί Μαν, που αποτελεί φορολογικό παράδεισο και βρίσκεται ανάμεσα στη Βρετανία και την Ιρλανδία. “Κουνώντας ένα μάτσο χαρτιά, είπε ότι αυτές είναι οι καταθέσεις. Ούτε στους δημοσιογράφους ούτε στα δικαστήρια τα έδωσε. Οι δικηγόροι του είπαν αμέσως να τα δώσει στους εισαγγελείς και στον Τύπο. Τι έγιναν τα χαρτιά, μόνο εκείνος γνωρίζει κι εκείνοι που τού τα έδωσαν”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, αναφέροντας ότι “αυτό το επεισόδιο δεν είναι ούτε το πρώτο ψέμα ούτε και η πρώτη συκοφαντία, το όνομα αυτού δεν είναι αξιωματική αντιπολίτευση, είναι αξιωματική προδοσία”. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε, ακόμη, ότι δεν πήγε ούτε ένα γρόσι στο εξωτερικό και πως τα πέντε άτομα στα οποία αναφέρθηκε ο Κιλιτσντάρογλου, καθώς και ο ίδιος, θα προσφύγουν και πάλι στη δικαιοσύνη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ότι, αν ο Κιλιτσντάρογλου αποδείξει τους ισχυρισμούς του, τότε θα παραιτηθεί από την προεδρία, αν δεν τους αποδείξει, τότε να παραιτηθεί εκείνος από την πολιτική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα