Ερμής: Στην πίεση βγήκε ο χαρακτήρας

Ο Ερμής έδειξε κόντρα στον Απόλλωνα πως έχει όλα τα φόντα για την εξάδα.

Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες στον Ερμή. Η νίκη 3-2 επί του επίδοξου πρωταθλητή Απόλλωνα άλλαξε άρδην την ψυχολογία στην ομάδα της Αραδίππου και απομάκρυνε τα σύννεφα που πύκνωσαν μετά την ανέλπιστη ήττα από την Καρμιώτισσα.

Το «καμπανάκι» που βάρεσε ο Πρόεδρος, πριν από δύο εβδομάδες, και τα μηνύματα που έστειλε περί κυρώσεων, έπιασαν τόπο. Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα και ενώ η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 2-1, έλαβε την υπόσχεση από τους ποδοσφαιριστές

πως θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Και το έπραξαν.

Έδειξαν χαρακτήρα, δεν παρέδωσαν τα «όπλα» όταν ο αντίπαλος έκανε την ανατροπή και ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η νίκη της περασμένης Κυριακής είναι μεν σημαντική -κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας- όμως, δεν διασφαλίζει τίποτε. Ο στόχος της εισόδου στην εξάδα θα περάσει από πολλά παιχνίδια και επιβάλλεται η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Όπως φάνηκε και απέναντι στον Απόλλωνα, η ομάδα εξακολουθεί να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και σ’ αυτόν τον τομέα είναι που χρήζει μεγάλης βελτίωσης.

Στον αγώνα που ακολουθεί με την Ανόρθωση, ο Σίργκι θα βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενώ ο Μούλερ συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα