Ερμής: Ο Βαλέντε και ένα… μπαμ που δεν έγινε!

Κοντά σε μια σπουδαία μετεγγραφή έφτασε τις προηγούμενες μέρες η ομάδα του Ερμή. Η διοίκηση των «φτεροπόδαρων» συζήτησε με τους ανθρώπους της Πάκος Φερέιρας το ενδεχόμενο παραχώρησης του Εντσον Ροντρίγκες Φαρίας, γνωστός και σαν Παραΐμπα, με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για 23χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος μετακόμισε στην πορτογαλική ομάδα από τον Βιντεοντόν το 2014 και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Άνθρωπος κλειδί στην όλη υπόθεση, είναι γνωστός φίλος του συλλόγου ο οποίος διαμένει στην Αγγλία και έχει ενεργή συμμετοχή

στα μετεγγραφικά της ομάδας. Το συγκεκριμένο άτομο έκανε τις επαφές με τον Παραΐμπα, μέσα από τις οποίες ο Βραζιλιάνος επιθετικός πείστηκε ότι ο σύλλογος δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια, ενημερώθηκε η διοίκηση είναι κάτι περισσότερο από συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές (έμαθε ότι ο Λούκας Φανιέρος πλήρωσε από τις αρχές Ιανουαρίου το μισθό του Φεβρουαρίου!), πείστηκε ότι υπάρχει προοπτική για το μέλλον και όλα έδειχναν ότι θα αποτελούσε ένα από τα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας. την τελευταία στιγμή όμως η Πάκος Φερέιρας διαφοροποίησε τη στάση της και προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, με αποτελέσματα να μην ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μετεγγραφή.

Μπορεί ο Παραΐμπα να μην ήρθε ποτέ, η ουσία όμως για τον Ερμή είναι άλλη. Μετά την έλευση του Νίκου Παναγιώτου, η ομάδα άρχισε να θυμίζει και πάλι την ομάδα των προηγούμενων χρόνων, η οποία πέτυχε σπουδαία πράγματα και κατέγραψε ιστορικά επιτεύγματα. Αυτό, σε συνάρτηση με την διοικητική σταθερότητα και την αξιοπιστία στις πληρωμές καθιστούν τον Ερμή και πάλι ένα ελκυστικό προορισμό για ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη.

Πρώτη επιλογή ο Βαλέντε

Όσον αφορά την 4η μετεγγραφή του Ερμή, η τεχνική ηγεσία εντόπισε κάποιες αδυναμίες στα μετόπισθεν και η απόφαση είναι όπως αποκτηθεί ένας στόπερ ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sigmalive/sports, ψηλά στη λίστα του Νίκου Παναγιώτου βρίσκεται ο Τιάγκο Κάρλος Μοράις Βαλέντε. Πρόκειται για 30χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ύψος 1.86, ο οποίος ανήκει στην πολωνική Λέχια, με πολυετή παρουσία σε αρκετές ομάδες της χώρας του. Έχει καταγράψει και πολλές συμμετοχές με τις μικρές εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Ο Βαλέντε είναι εκτός πλάνων του προπονητή της Λέχια (έπαιζε δανεικός στην Πεναφιελ) και ο Ερμής είναι σε επαφές με την ομάδα του για να κλείσει η συμφωνία.

Στα υπόψη της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται τουλάχιστον ακόμα μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί εντός της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα