Ερμής: Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Στο ΓΣΠ με στόχο να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένα δύσκολο παιχνίδι έφυγε, ένα δυσκολότερο ήρθε για τον Ερμή. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου ταξιδεύει εκ νέου στη Λευκωσία και στη δεύτερη συναπτή εξόρμησή της στο ΓΣΠ θέλει ν’ αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος, μολονότι ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

Αντίπαλός του είναι ο περσινός πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ

(20:00), μία ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της και η οποία βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αφού μέχρι στιγμής έδωσε εφτά επίσημους αγώνες.

Οι «φτεροπόδαροι» έπεσαν στα βαθιά, με δύο δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος, προτού η ομάδα προλάβει να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια. Παρ’ όλα αυτά, το σύνολο του Νίκου Παναγιώτου έδειξε θετικά στοιχεία στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ομόνοια, παρά την ήττα που δέχθηκε με 3-1.
Στον αποψινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ οι ποδοσφαιριστές των «φτεροπόδαρων» καλούνται να παρουσιασθούν πιο αποτελεσματικοί για ν’ αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την αποκόμιση βαθμολογικού κέρδους. Σ’ ένα παιχνίδι που δημιούργησαν 17 τελικές προσπάθειες, βρήκαν δίκτυα μόλις μία φορά και γνώρισαν την ήττα ένεκα σοβαρών ατομικών λαθών.

Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έναν αντίπαλο που έχει καλύτερη αμυντική συνοχή από την Ομόνοια, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο για τον Ερμή να δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες όσες την περασμένη βδομάδα. Συνεπώς, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παναγιώτου επιβάλλεται να είναι πιο αποτελεσματικοί.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης
Παρά τη δυσαρέσκεια για την εμφάνισή του απέναντι στην Ομόνοια και τη φημολογούμενη πρόθεση της διοίκηση να τον αποδεσμεύσει, ο Πρόεδρος Λούκας Φανιέρος δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ολλανδού τερματοφύλακα Γιόρντι Ντέκερς. Αντιθέτως, η διοίκηση προτίθεται να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα. Η απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα και ενός αριστερού μπακ θεωρούνται δεδομένη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και επιπλέον κινήσεις αφού υπάρχουν τρεις κενές θέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ντα Σίλβα υπολογίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα