Ερμής: Έτοιμοι για το πιο σημαντικό βήμα

Παιγνίδι έξι βαθμών, το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού», είναι το σημερινό για τον Ερμή απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Οι «φτεροπόδαροι» έχουν προβάδισμα τριών βαθμών από τον αντίπαλό τους και με πιθανή νίκη θα κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Εθνικός είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας. Όμως, το έργο των παικτών του Νίκου Παναγιώτου δεν θα είναι εύκολο. Η σημασία του αγώνα καταδεικνύει και τις δυσκολίες του, αφού ο Εθνικός, έχοντας το αβαντάζ της έδρας, θα προσπαθήσει να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Ο Νίκος Παναγιώτου προετοίμασε τους παίκτες του

με αυτό το σκεπτικό και περιμένει απ’ αυτούς να αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα και πειθαρχία. Όπως και στο προηγούμενο παιγνίδι με τον Άρη, στο οποίο η ομάδα επικράτησε με ανατροπή ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, θέλει να δει ανάλογη προσπάθεια. Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του, θα επιλέξει σχήμα που θα διασφαλίζει την απόλυτη αμυντική ισορροπία, ώστε να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό και να προσπαθήσει να χτυπήσει το παιγνίδι με τους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο κ. Παναγιώτου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του τραυματία Σίργκι, και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς δεν αναμένονται αρκετές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα