Ερμής: Αντίδραση (και) εντός γηπέδου

Στη σκιά της έλευσης του φακέλου για το παιχνίδι με τη Δόξα και την επίρριψη ευθυνών στον Ερμή, η ομάδα της Αραδίππου φιλοξενεί σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00) την Καρμιώτισσα.

Η πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος δεν ήταν η αναμενόμενη για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, η οποία δεν κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Πέραν της ήττας που υπέστη στο Μακάρειο στάδιο, ο Ερμής μπήκε και σε μεγάλες «περιπέτειες» αφού κινδυνεύει με τιμωρία, ένεκα της υπαιτιότητας που της αποδίδεται για χειραγώγηση του αγώνα. Μία θέση που απορρίπτουν

κατηγορηματικά στην Αραδίππου.

Οι εν λόγω εξελίξεις οδήγησαν τη διοίκηση του Ερμή να δηλώσει πως στα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας, στη β’ φάση του πρωταθλήματος, δεν θα αγωνιστούν νεαροί ποδοσφαιριστές.

Η επάνοδος στις νίκες είναι ο στόχος των «φτεροπόδαρων» στη σημερινή αναμέτρηση προκειμένου η ομάδα να μη βρεθεί προ εκπλήξεων ενόψει της συνέχειας. Η βαθμολογική διαφορά του Ερμή από τις υπόλοιπες ομάδες του β’ γκρουπ είναι μεν σημαντική, όμως ο μεγάλος αριθμός παιχνιδιών που υπολείπονται αναγκάζει την ομάδα να παραμένει σε επιφυλακή και να μην εφησυχάζει. Η ομάδα της Αραδίππου υπερτερεί τεσσάρων βαθμών της Νέας Σαλαμίνας, πέντε του Εθνικού και της σημερινής αντιπάλου του Καρμιώτισσας, οκτώ του Άρη και 12 της ουραγού Δόξας.

Το στατιστικό που θέλει την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές να μην καταφέρνει να κολλήσει διαδοχικές νίκες αλλά να πηγαίνει από ήττα σε θετικό αποτέλεσμα, συνεχίστηκε και απέναντι στη Δόξα. Τη νίκη επί της ΑΕΛ διαδέχθηκε η αποτυχία στο Μακάρειο στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα