Έριξε το κίνητρο στους παίκτες ο Φανιέρος…

Έξτρα κίνητρο θέλησε να δώσει ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος στους παίκτες της ομάδας του ενόψει του σημερινού (4/1, 19:00) αγώνα με την ΑΕΛ. Έταξε στους «φτεροπόδαρους» ότι με νίκη επί της λεμεσιανής ομάδας θα τους πληρώσει από τώρα και το μισθό Φεβρουαρίου. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αραδίππου με αυτό τον τρόπο θέλει να τονώσει περισσότερο το ενδιαφέρον των παικτών του για τη σημερινή αναμέτρηση, δείχνοντας πόση σημασία αποδίδουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Μετά την τελευταία νίκη επί της Ένωσης η ψυχολογία είναι

σε πολύ καλά επίπεδα και η ομάδα έκανε βήμα απεμπλοκής από τις τελευταίες θέσεις. Αν μάλιστα, κερδίσει και σήμερα, τότε θα ξεφύγει αρκετά από τη ζώνη των ουραγών και θα κοιτάζει με περισσότερη άνεση τη συνέχεια.

Μόνη επιλογή η νίκη λοιπόν για το συγκρότημα του Νίκου Παναγιώτου, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το πιθανότερο είναι να επιλέξει το σχήμα που πέτυχε το «διπλό» στο «Τάσος Μάρκου», αλλά δεν αποκλείεται να κάνει μια-δυο αλλαγές.

Η πιθανή ενδεκάδα: Παναγόπουλος, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Γιαγκουδάκης, Μουσταφά, Ν'Ντόνγκο, Μπρίζιντο , Λατόρε, Γουΐκς , Βασιλόγιαννης, Κεϊτά.

Ο νεοαποκτηθείς 25χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός Ντιόγκο Ροσάδο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα