Έρχεται και υπογράφει ο Γουότερμαν

ΑΠΟΕΛ
Ο Ολλανδός τερματοφύλακας είναι ο εκλεκτός των Μαντούκα και Πασιένσια. Με τεσσάρα ολοκληρώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Βαρντάρ

Η εκκρεμότητα που προέκυψε για τη θέση του τερματοφύλακα οδεύει προς διευθέτηση. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο 48ωρο έψαξε διεξοδικά σε αρκετές αγορές για να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή και κατέληξε στον Ολλανδό Boy Waterman. Πρόκειται για 31χρονο, που τα τελευταία δύο χρονιά αγωνιζόταν

στην Τουρκία για λογαριασμό της Καραμπουκσπόρ, έχοντας 59 συμμετοχές. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, όπως Χέρενφεϊν, Αιντχόφεν και Ντε Χάαγκ.

Ο Γουότερμαν έχει ύψος 1.88 και, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Παράλληλα, θα δηλωθεί από τη διοίκηση στις λίστες της UEFA, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τη Βαρντάρ. Το αν θα είναι έτοιμος να μπει με τη μία στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ χωρίς αρκετές προπονήσεις είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, μόνον ο Κίσσας είναι ετοιμοπόλεμος για το παιγνίδι της ερχόμενης Τρίτης, αλλά αν Γουότερμαν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, δεν θα θεωρηθεί έκπληξη να αγωνιστεί. Θυμίζουμε ότι ο Κοτίνα είναι τραυματίας και δεν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι.

Φιλική τεσσάρα
Νικηφόρο ήταν το χθεσινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ πριν από το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στην Βαρντάρ Σκοπίων. Στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Δόξα ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 4-0. Σκόρερ οι Λεάλ, Αστίθ και Χαραλαμπίδης, ενώ το άλλο γκολ επιτεύχθηκε με αυτογκόλ. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια δοκίμασε σε ακόμα ένα φιλικό αρκετά πρόσωπα, κυρίως μετά το 60’. Για περίπου μια ώρα ο Πορτογάλος κράτησε στο παιχνίδι τούς ένδεκα με τους οποίος άρχισε το παιχνίδι και ακολούθως έδωσε χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τους: Κίσσα, Αστίθ (77΄ Αρτυματάς), Καρλάο (62΄ Βάντερ), Aντωνιάδη (71΄ Ιωάννου), Σέρτζιο (77΄ Τσόκο), Μοράις (84΄ Χαραλάμπους), Βινίσιους (77΄ Παπαφώτης), Μακρίδη (71΄ Αλεξάνδρου), Λεάλ (71΄ Χαραλαμπίδης), Ντε Βινσέντι (66΄ Στίλιτς), Σωτηρίου (62΄ Πιατκόφσκι).

Κυκλοφορούν τα «χαρτάκια»
Στη διάθεση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ θα τεθούν αύριο τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βαρντάρ Σκοπίων. Όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η προπώληση θα γίνεται τόσο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας όσο και από την μπουτίκ της εταιρείας. Η προπώληση θα αρχίσει το πρωί στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 16:00. Αν απομείνουν εισιτήρια θα ανοίξουν και τα ταμεία του γηπέδου. Οι τιμές καθορίστηκαν στα 15 ευρώ το κανονικό εισιτήριο, 10 τα μαθητικά και 1 ευρώ τα παιδικά. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.

Πετρίδης: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη»
Μετά τον χθεσινό Αγιασμό στον Αρχάγγελο, ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε για τους στόχους της ομάδας στη νέα σεζόν, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και δήλωσε ότι σήμερα αναμένεται στην Κύπρο ο Γουότερμαν.

«Στόχοι του ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά είναι Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη, πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο και κυρίως στο Champions League. Είναι δύσκολη φέτος η προσπάθεια καθώς ξεκινούμε από β΄ γύρο. Δύσκολοι αντίπαλοι, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ. Είναι καινούργια η ομάδα μας, με καινούργιο προπονητή και νέους παίκτες. Κτίζουμε ομάδα, χρειάζεται υπομονή. Δεν γίνονται μαγικά. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και ομαδικότητα».

Για διαρκείας και… μουρμούρα:
«Ευχαριστώ τους χιλιάδες οπαδούς μας που ήδη πέρασαν τις 5 χιλιάδες διαρκείας. Αναμένουμε στήριξη από τον κόσμο, κυρίως στα δύσκολα. Υπάρχει μουρμούρα δικαιολογημένη ως ένα σημείο μετά τα φιλικά, αλλά ας μην το παρακάνουμε».

Για τον Ολλανδό τερματοφύλακα:
«Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε μία δυνατή ομάδα. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με τον Ολλανδό Γουότερμαν και αναμένεται αύριο (σ.σ σήμερα) στην Κύπρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα