Ερασιτέχνης μέχρι τα 25 του, διεθνής πλέον με την Εθνική Γαλλίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δεξιός μπακ-χαφ της Λανς, Τζόναθαν Κλάους κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Γαλλίας και οι συμπαίκτες του έστησαν ένα μικρό πάρτι προς τιμή του.
 

Η ιστορία του μπορεί να γίνει μάθημα σε όσους θέλουν κάποια στιγμή να τα παρατήσουν. «Προϊόν» των ακαδημιών της Στρασμπούρ, είδε την καριέρα του να βαλτώνει για πολλά χρόνια και να μένει κολλημένος στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Γαλλίας.

Το

καλοκαίρι του 2017, σε ηλικία 25 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κεβιλί που έπαιζε στην Ligue 2 και ένα χρόνο αργότερα, μετανάστευσε στην Γερμανία για λογαριασμό της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο Τζόναθαν Κλάους πήρε μπροστά, επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020 στην Γαλλία για λογαριασμό της Λανς (στην πραγματικότητα ήταν ο άνθρωπος που «έφαγε» την θέση του Κλεμάν Μισλέν, ο οποίος βρήκε στέγη στην ΑΕΚ) και σήμερα έζησε την πιο ξεχωριστή στιγμή της καριέρας του.

 

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις των «τρικολόρ» και οι συμπαίκτες του 29χρονου δεξιού μπακ χαφ που είχαν μαζευτεί όλοι στα αποδυτήρια για να παρακολουθήσουν live από την τηλεόραση την αναγγελία των κλήσεων από τον Γάλλο εκλέκτορα έστησαν ένα μικρό πρόχειρο πάρτι, για να γιορτάσουν την απίστευτη ιστορία του συμπαίκτη τους, που είναι πλέον και επισήμως μέλος των παγκόσμιων πρωταθλητών!

RC Lens players react to right-back Jonathan Clauss get his 1st France call-up. pic.twitter.com/1xMvcYzQ0X

— Get French Football News (@GFFN) March 17, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα