Επιτελείο Λιλλήκα: Οι πολίτες στερούνται βασικών αγαθών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα σχετικά με την οικονομία της Κύπρου, τονίζοντας ότι οι πολίτες στερούνται βασικών αγαθών.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Το οικονομικό θαύμα της κυβέρνησης, στηρίζεται στο να επιβιώνει ο Κύπριος πολίτης με τα απολύτως απαραίτητα, σε συνθήκες ανέχειας, για να μπορούν να πανηγυρίζουν επί των ερειπίων που άφησαν πίσω τους.

Το Success Story της κυβέρνησης Αναστασιάδη και όσων την στηρίζουν στην μνημονιακά

νεοφιλελεύθερη πολιτική της, έφερε τον Κύπριο πολίτη να στερείται βασικών αγαθών, με την μείωση των εξόδων των νοικοκυριών, σε κάποιους τομείς όπως η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός, να φτάνει το 35%.

Την ίδια ώρα, τα κυπριακά νοικοκυριά μείωσαν τις δαπάνες τους σε ένδυση και υπόδηση με 32%, στις μεταφορές με 30%, ενώ ακόμα και στον τομέα της σίτισης έχουμε μειώσεις.

Είναι προφανές ότι το οικονομικό θαύμα της κυβέρνησης στηρίζεται στο να επιβιώνει ο Κύπριος πολίτης με τα απολύτως απαραίτητα, σε συνθήκες ανέχειας, για να μπορούν να πανηγυρίζουν επί των ερειπίων που άφησαν πίσω τους στα κυπριακά νοικοκυριά και να μιλούν για ασήμαντους δείκτες.

Οι κυβερνώντες έχασαν κάθε επαφή με τον απλό κόσμο και βρίσκονται πολύ μακριά από την καθημερινότητα της φτώχειας και της ανέχειας στην οποία βρίσκεται η κοινωνία.

Ας σταματήσουν, όμως, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα τόσο η ηγεσία του ΑΚΕΛ, που οδήγησε την οικονομία στο χείλος του γκρεμού, όσο και το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου, που στήριξε όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια εντός της Βουλής και συγκυβέρνησε στην οικονομία με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα