Επιτελείο Αναστασιάδη: "Πυρά" κατά του Πανίκου Δημητριάδη

Το νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων αφού απέρριψε την πρώτη απόφαση του Γιούρογκρουπ, είχε προετοιμαστεί τον Νοέμβριο του 2012 από τον κ. Δημητριάδη και το Υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Αναστασιάδη Αννίτα Δημητρίου.

"Έχει καταγραφεί στην ιστορία ο ρόλος του κ. Δημητριάδη: ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε την τράπεζα

στον αναπνευστήρα για να την φορτώσει στον επόμενο Πρόεδρο", αναφέρει η κα Δημητρίου.

"Το δεύτερο που καταγράφεται στην ιστορία, είναι ότι το νομοσχέδιο που τελικά ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων αφού απέρριψε την πρώτη απόφαση του Γιούρογκρουπ, είχε ημερομηνία Ιανουαρίου του 2013. Είχε προετοιμαστεί από τον Νοέμβριο του 2012. Το είχαν ετοιμάσει η Κεντρική Τράπεζα του κ. Δημητριάδη και το Υπουργείο Οικονομικών και είχε τύχει επεξεργασίας από τον Γενικό Εισαγγελέα...", επεσήμανε με νόημα.

"Δεν ωφελεί να παρακολουθήσουμε τον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον κ. Πανίκο Δημητριάδη και το εκλογικό επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να δούμε μπροστά στην εποχή σταθερότητας και ανάπτυξης που εξασφαλίζει η διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη", συνέχισε.

"Συμφωνεί ο κ. Ν. Παπαδόπουλος με τον επιτελάρχη του;"

"Μετά την πρωινή δήλωση του κ. Χρύση Παντελίδη στο Γ΄ πρόγραμμα του ΡΙΚ, ότι γίνεται συγκάλυψη των υπευθύνων για την κατάρρευση της οικονομίας, το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος είναι το εξής:

Συμφωνεί με τον επιτελάρχη του, ότι η Νομική Υπηρεσία, η οποία είναι η μόνη αρμόδια αρχή μαζί με τις ανακριτικές αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών και των ευθυνών για την κατάρρευση της οικονομίας, ότι συγκαλύπτει τους υπεύθυνους;" , διερωτήθηκε η κα Δημητρίου στις δηλώσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα