Επιστροφή στην Λεμεσό...με το διπλό

Για να μπορέσει ο Απόλλωνας να παραμείνει εντός του μεγάλου του στόχου, όπου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια. Σε ένα ντέρμπι όπου οι γαλάζιοι καλούνται να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να πάρουν το διπλό και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

Στον Απόλλωνα γνωρίζουν πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους πόδια. Αλλά εξαρτάται όμως από τον ίδιο πόση πίεση θα ασκήσει στον ΑΠΟΕΛ από τα αποτελέσματα

που θα πάρει. Η διαφορά των 7 βαθμών δεν επιτρέπει στην ομάδα της Λεμεσού να έχει απώλειές βαθμών, αφού αν έρθουν τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αποφασισμένοι για να μιλήσουν στο γήπεδο. Είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν και την τελευταία τους ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου.

Κόντρα στην Ομόνοια, η επιλογή αλλά και η επιστροφή στην Λεμεσό πρέπει να έχει την λέξη νίκη. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι ενωμένοι όσο τίποτα άλλο τη δεδομένη στιγμή και έδωσαν και την υπόσχεση στον Ρομπέρζ ο οποίος θα είναι εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας πως θα επιστρέψουν έχοντας στις αποσκευές τους το μεγάλο διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα