Επιστρέφει σε δράση ο Κασεμίρο με το βλέμμα στο clasico

Στην ενδεκάδα της Ρεάλ θα επιστρέψει μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα ο Κασεμίρο, στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Κουλτουράλ Λεονέσα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ παραμένει εκτός δράσης από τις 18 Σεπτεμβρίου, όταν υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, όμως από την περασμένη εβδομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε σήμερα ότι θα τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς. «Θα είναι το πρώτο του παιχνίδι και μετά θα δούμε για το Σάββατο», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός,

έχοντας στο μυαλό του το επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι της Primera Division με την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», αφού είχε συντρίψει 7-1 στο πρώτο παιχνίδι την Κουλτουράλ Λεονέσα και η αυριανή ρεβάνς στο «Μπερναμπέου» έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Ζιντάν αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς (αν όχι όλους) τους βασικούς, μεταξύ των οποίων και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αντίθετα θα χρησιμοποιήσει τον Χαμές Ροντρίγκες. «Είναι η στιγμή να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής», δήλωσε ο τεχνικός των «μερένγκες» για τον Κολομβιανό, ο οποίος επανήλθε μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα