Επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ ο Ντουράντ

Ευχάριστα τα νέα για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που έχουν ως στόχο την παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ για τρίτη διαδοχική χρονιά, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ από τον πρόσφατο τραυματισμό του στην αγωνιστική δράση. Ο εκ των πρωταγωνιστών των «πολεμιστών» τραυματίστηκε στις αρχές Μαρτίου, στην ήττα των Ουόριορς

με 112-108 από τους Ουίζαρντς, όταν ο συμπαίκτης του, Ζάζα Πατσούλια, έπεσε πάνω στο αριστερό πόδι του. Ο Ντουράντ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον για εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν τραυματισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στο κνημιαίο οστό.

Ο Ντουράντ διέψευσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες των Ουόριορς, το Σάββατο κόντρα στους Πέλικανς. Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό όμιλο «ESPN», οι Ουόριορς έχουν πάρει την έγκριση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να προγραμματίσουν την επιστροφή του All Star φόργουορντ στο προσεχές παιχνίδι με τους Πέλικανς τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από απουσία 17 αγώνων. Ο Ντουράντ κυριαρχεί της ομάδας του φέτος σε σκοράρισμα (μ.ο. 25.8 πόντους), ριμπάουντ (μ.ο. 8.4), και μπλοκ (μ.ο. 1.7).

Keywords
Τυχαία Θέματα