Επιστρέφει ο Παγδατής στην Ινδία

Ο Μάρκος Παγδατής, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του ATP World Tour, επιστρέφει στο «Champions Tennis League» της Ινδίας κι αυτή τη χρονιά. Ως μέλος της ομάδας Πουντζάμπ Μάρσαλς, ο Κύπριος πρωταθλητής θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Γκρεγκ Ρουσέντσκι, πρώην No. 4 στην παγκόσμια κατάταξη και φιναλίστ στο Αμερικανικό Όπεν του 1997, την ανερχόμενη σταρ

του γυναικείου τένις, Ελίνα Σβιτολίνα και τον Ινδό, Σάκεθ Μιένι. Πέρσι, ο Παγδατής είχε τιμηθεί ως ο πιο πολύτιμος παίκτης του τουρνουά.

«Είμαι κατενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στο Champions Tennis League season 2», δήλωσε σχετικά ο Κύπριος στην ιστοσελίδα του και συμπλήρωσε: «Πέρσι πήρα το βραβείο Robert Amrtiraj, δηλαδή του πιο πολύτιμου παίκτη του τουρνουά, και ελπίζω ότι και φέτος θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτού του βραβείου. Ανυπομονώ πολύ να επιστρέψω!»

Το «tennis league» πραγματοποιείται στην Ινδία με έξι διαφορετικές ομάδες που αποτελούνται από έναν παλιό έναν ενεργό παίκτη του ATP, μια γυναίκα από το WTA και έναν Ινδό τενίστα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα