Επίσκεψη Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς

Η αίτηση για χρηματοδότηση βρεφονηπιοκομικού σταθμού και το πρόγραμμα «Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς» συζητήθηκαν την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένας Ευαγγέλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου η κ. Ευαγγέλου επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς, Γιώτη Παπαχριστοφή.

Κατά τη συνάντηση, προστίθεται, συζητήθηκε η αίτηση, που υποβλήθηκε από το Δήμο για χρηματοδότηση του έργου ανέγερσης βρεβονηπιοκομικού σταθμού μέσω του Σχεδίου Ανάκαμψης

και Ανθεκτικότητας.

Επίσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, η κ. Ευαγγέλου επισκέφθηκε το Γραφείο της Κοινωνικού Λειτουργού, το οποίο στεγάζεται δίπλα από το Δημαρχείο και έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς», το οποίο λειτουργεί με επιτυχία στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς  και εξυπηρετεί τους δημότες και κατοίκους ολόκληρης της περιοχής.

Όπως αναφέρεται, το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο αναβάθμισης των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και συγχρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και την Ευρωπαική Ένωση.

Ακολούθως, προστίθεται, η Υφυπουργός, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Κέντρο Τρίτης Ηλικίας η Ελεούσα του Κύκκου και ανακοίνωσε την παραχώρηση επιπρόσθετης χορηγίας €10.000, πέραν της ετήσιας κρατικής χορηγίας, που παραχωρείται από το Υφυπουργείο για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του Κέντρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα