Επίσκεψη Λιλλήκα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργος Λιλλήκας επισκέφθηκε σήμερα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, σημειώνοντας ότι προτίθεται να μεταφέρει προς τον Υπουργό Υγείας ότι το κράτος έχει υποχρέωση να καλύψει τουλάχιστον το κόστος των υπηρεσιών της Αροδαφνούσας, έτσι ώστε ο Αντικαρκινικός, με τις δραστηριότητες που αναπτύσσει και με τη συνεισφορά της κοινωνίας, να μπορέσει να καλύψει τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, είπε πως το κράτος έχει υποχρέωση να καλύψει τουλάχιστον τις

δαπάνες, το κόστος των υπηρεσιών της Αροδαφνούσας, έτσι ώστε ο Αντικαρκινικός, με τις δραστηριότητες που αναπτύσσει και με τη συνεισφορά της κοινωνίας, να μπορέσει να καλύψει τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Αυτή θα είναι προτεραιότητα για μας.

«Όσοι συνεργάζονται με την Αροδαφνούσα, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να πληρώνουν αυτές τις υπηρεσίες, έτσι ώστε να μπορέσει να επεκτείνει η Αροδαφνούσα την υποδομή της. Σήμερα υπάρχουν μόνο 15 δωμάτια. Οι ανάγκες, από μελέτες που έχουν γίνει, είναι ότι η Κύπρος χρειάζεται γύρω στα 80 δωμάτια για ανακουφιστική φροντίδα. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα