Επίσκεψη REACTION στα παιδιά Μακάριου Νοσοκομείου (video)

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο, μιας και αγαπημένοι ήρωες ξεπήδησαν μέσα από τα παραμύθια και όρμησαν μέσα στα δωμάτια των παιδιών.

Εθελοντές του Οργανισμού REACTION, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και με την υποστήριξη της Αστυνομίας Κύπρου (Τμήμα Τροχαίας), του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, των Συντονιστών των Παρατηρητών της

Γειτονιάς (Καιμακλίου), του fantasticeshop.com και του FairyTale and StoryBook Events, επισκέφθηκαν το Μακάριο Νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις γιορτινές ημέρες.

O Πρόεδρος του REACTION Μάριος Σταύρου, αφού ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, υπογράμμισε την ανάγκη να δημιουργηθούν όσο πιο πολλά παιδικά χαμόγελα όχι μόνο αυτές τις γιορτές αλλά ολόκληρο το 2017.

Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το Μακάριο Νοσοκομείο, είπε, γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που μας αναγκάζουν να αναθεωρήσουμε στόχους και αντιλήψεις. “Αυτά τα παιδιά, πίσω από αυτές τις πόρτες, μας δίνουν καθημερινά τα πιο ισχυρά μηνύματα που πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό για αυτές τις γιορτινές ημέρες”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα