Επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Γκριεζμάν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πείσει τον Αντουάν Γκριεζμάν να βγάλει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και να φορέσει τη δική της, προσφέροντάς του 258.700 ευρώ την εβδομάδα, ξεπερνώντας τις αποδοχές ακόμα και του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στην ομάδα, Πολ Πογκμπά. Ο ατζέντης, μάλιστα, του 25χρονου διεθνή επιθετικού, Ερίκ Ολάτς, αποκάλυψε πως ο πελάτης του βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ζοζέ Μουρίνιο και η διάσημη αγγλική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του:

«Η Γιουνάιτεντ είναι η πρώτη

που μας έχει πλησιάσει επίσημα. Η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο έκανε πρώτη το επόμενο βήμα για τη διεκδίκηση του Αντουάν», δήλωσε σχετικά ο Γάλλος μάνατζερ. Ο Γκριεζμάν υπέγραψε τον περασμένο Ιούνιο νέο συμβόλαιο ως το 2021 με τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο, δεν είναι λίγα τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του 25χρονου και πιθανή μετακίνησή του στην Premier League.

Ο Γκριεζμάν έχει ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, «κόκκινοι διάβολοι» και «κανονιέρηδες» πιστεύουν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν σε χαμηλότερη τιμή, αν στις διαπραγματεύσεις εντάξουν κάποιο παίκτη στα ανταλλάγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα