Επιφυλάσσει συγκινήσεις η Β΄ Κατηγορία

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία όμως το ενδιαφέρον στη Β’ Κατηγορία εξακολουθεί να είναι μεγάλο και όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε συναρπαστική εξέλιξη μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΖ ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής αφού κέρδισε 3-2 τον Οθέλλο σε ένα αγώνα με δραματική εξέλιξη, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Χαράλαμπο Καϊρίνο ο οποίος σταμάτησε αρκετές φορές τους επιθετικούς του Οθέλλου, ενώ σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ζακακίου.

Δύσκολη

ήταν και η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΠΑΕΕΚ με 1-0 όπως και της Καρμιώτισσας απέναντι στην Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς.

Πιο εύκολα πέρασε το εμπόδιο του Διγενή Ορόκλινης η Αναγέννηση με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Ανδρέα Κυπριανού.

Ισόπαλα έληξαν τα παιγνίδια της ΕΝΑΔ με το ΘΟΙ Λακατάμιας, του Ν&Σ Ερήμης με την Ελπίδα Ξυλοφάγου, Ομόνοιας Αραδίππου - ΑΣΙΛ έτσι δεν είχαμε σοβαρές ανακατατάξεις στο κάτω διάζωμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Στα 7 παιγνίδια σημειώθηκαν συνολικά 15 τέρματα.

*Μόνο ο Ολυμπιακός κέρδισε ως φιλοξενούμενος

*Καλύτερη επίθεση αυτή της Καρμιώτισσας με 22 τέρματα.

*Καλύτερη άμυνα αυτή της ΑΕΖ με παθητικό 6 τέρματα

*Η Ελπίδα πέτυχε μόνο 4 τέρματα ενώ δέχθηκε και τα πιο πολλά (22)

*Η Καρμιώτισσα είναι η μόνη ομάδα χωρίς ισοπαλία και ο Διγενής Ορόκλινης η μόνη ομάδα χωρίς νίκη.

*Περισσότερες ισοπαλίες έχει ο ΑΣΙΛ (6)

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Στον πίνακα των σκόρερ προηγείται ο επιθετικός της Αναγέννησης Ανδρέας Κυπριανού με 13 τέρματα ενώ ακολουθεί ο Μασίνουα του Ολυμπιακού με 10 τέρματα κα με 9 ο Πιτταράς του Οθέλλου.

Από 6 πέτυχαν οι Σταμάτης Πάντος και Νίκος Σουλίδης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στην 12η αγωνιστική προβλέπονται πολλές συγκινήσεις. Δύο ντέρμπι ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που ακολουθούν την πρωτοπόρο Καρμιπώτισσα η οποία παίζει εκτός έδρας με τον ουραγό Διγενή Ορόκλινης.

Ο Οθέλλος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση και ο Ολυμπιακός την ΑΕΖ. Ασφαλώς τα αποτελέσματα των δύο αγώνων θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια ενώ την δική τους σημασία έχουν και τα υπόλοιπα παιγνίδια ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη και την σωτηρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα