Επιχείρηση για την πάταξη της κυβείας διενήργησε η Αστυνομία

Σε επιχείρηση για την πάταξη της κυβείας, προχώρησε η Αστυνομία σήμερα Κυριακή.

Η Αστυνομία, μεταξύ των ωρών 14:30 και 16:30 σήμερα προέβη σε επιχείρηση για πάταξη της κυβείας. Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας εισήλθαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος σε καφενείο στη Λευκωσία για έλεγχο.

Κατά την είσοδο των μελών τη Αστυνομίας στο υποστατικό εντοπίστηκαν οκτώ πρόσωπα, ηλικίας μεταξύ 32 και 61 ετών, να κάθονται γύρω από στρογγυλό τραπέζι και να επιδίδονται

σε κυβεία (ποκεριζέ) με χρήματα.

Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν και αφέθηκαν για να κλητευθούν αργότερα. Επίσης, κατηγορήθηκε γραπτώς και ο 43χρονος υπεύθυνος του υποστατικού γιατί επέτρεψε στα πιο πάνω πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία στο υποστατικό του.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, χρηματικό ποσό ύψους €395 και 104 τραπουλόχαρτα, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σχετικά με σημερινό περιστατικό πυρκαγιάς σε οχήματα, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή της πυρκαγιάς, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε ένα από τα αυτοκίνητα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα.
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, μεταφοράς αμφίστομης μάχαιρας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα