Επιχείρηση Αστυνομίας στη Λεμεσό: Βρήκαν όπλο σε αυτοκίνητο

Με στόχο την ικανοποίηση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού, η Αστυνομία Λεμεσού διεξήγαγε κατά τη διάρκεια της νύχτας σωρεία ελέγχων σε νυχτερινά κέντρα και σε οδηγούς, ενώ πραγματοποίησε περιπολίες σε πάρκα και γειτονιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη συντονισμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε από τις 21:00 μέχρι τις 05:00, έλαβαν μέρος περίπολα του ΟΠΕ, του ΟΥΛΑΕ, της Τροχαίας, των Αστυνομικών Σταθμών της πόλης καθώς και περίπολα της ΜΜΑΔ και ΕΟΜΟ.

Συγκεκριμένα,

από έλεγχο σε 40 νυχτερινά κέντρα αναψυχής, έγιναν 10 καταγγελίες κατά παράβαση του περί κέντρων αναψυχής νόμου, 11 καταγγελίες για κάπνισμα σε κλειστό χώρο, ενώ διερευνάται υπόθεση άσκησης του επαγγέλματος του φρουρού ασφαλείας χωρίς άδεια από τον Αρχηγό Αστυνομίας και υπόθεση παράνομης εργοδότησης χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία πραγματοποίησε περιπολίες σε πάρκα και άλλα σημεία όπου παρατηρείται οχληρία καθώς και σε επιλεγμένες περιοχές, για πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών.

Έγιναν ακόμη έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ύποπτων προσώπων και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων καταγγέλθηκαν 19 πρόσωπα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 8 πρόσωπα για οδήγηση χωρίς ασφάλεια, ενώ έγιναν άλλες 29 εξώδικες καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Επίσης, ένα πρόσωπο οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής για κατοχή επιθετικού όπλου στο αυτοκίνητο του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα