«Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλή Λουκάς Φουρλάς κολυμπάει και φέτος μαζί με τους ΟΥΚ για τους μικρούς μας ήρωες, τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», η Κατερίνα Αγαπητού, Συντονίστρια της Πρωτοβουλίας του Λουκά Φουρλά για τα παιδιά με καρκίνο, ανέφερε πως με πρωτοβουλία του κ. Φουρλά πριν από ενάμιση χρόνο ξεκίνησε ο δικός τους αγώνας για στήριξη των οικογενειών αλλά και των παιδιών που πάσχουν

από καρκίνο και λευχαιμία, με τη βοήθεια του ιδρύματος Ελπίδας, συλλέγοντας χρήματα τα οποία δίδονται άμεσα στις οικογένειες.

Η εκδήλωση «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας ήρωες» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 22 Δεκεμβρίου, η ώρα 10:00, και ο Λουκάς Φουρλάς με αφετηρία το «Θαλασσάκι» (παραλία Ακτή Ολυμπίων) θα κολυμπήσει μαζί με τους ΟΥΚ μέχρι την αποβάθρα του παλιού λιμανιού Λεμεσού.

Μαζί τους θα κολυμπήσουν ο Υπουργός Άμυνας και ο Δήμαρχος Λευκωσίας.

Επιπλέον, μοτοσικλετιστές με αφετηρία το Παιδοογκολογικό θα καταλήξουν στη Λεμεσό, δίδοντας τη σκυτάλη, ενώ θα πραγματοποιηθεί και πορεία με αφετηρία το ίδρυμα Ελπίδα.

Φέτος η εκδήλωση θα στηριχθεί και από την Αστυνομία, καθώς ο Αρχηγός, με τηλεφώνημά του, εκδήλωσε την επιθυμία όπως η Δύναμη βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν φιλανθρωπικοί αγώνες και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικά οι πληροφορίες:

Αγώνας δρόμου 800 μέτρων για παιδιά μέχρι 12 χρονών [Δωρεάν].

Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων [Εγγραφή διαδικτυακά €5].

Περπάτημα 3 χιλιομέτρων για όλους [Εγγραφή την ημέρα του αγώνα στον χώρο της εκδήλωσης – €5].

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου ή στο εξωτερικό.

Θα γίνουν βραβεύσεις σε έξι διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες και θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες:22808066 / 22808583 / 22808717

Tέλος, ανέφερε ότι η εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό πλέον για την Αστυνομία, καθώς ο σκοπός είναι ιερός.

Keywords
Τυχαία Θέματα