Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Μπάρτρα (pics)

Με το «τιτίβισμα» «Guess who's back?» και τέσσερις φωτογραφίες, η Ντόρτμουντ καλωσόρισε τον Μαρκ Μπάρτρα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός κι ένας αστυνομικός είχαν τραυματιστεί μετά τη βομβιστική επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας στις 11 Απριλίου κι ενώ η αποστολή κατευθυνόταν προς το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League με τη Μονακό.

Ο άσος της Μπορούσια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

στο χέρι κι έμεινε εκτός δράσης για ένα μήνα, ωστόσο, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να επανέλθει στην ενδεκάδα των Βεστφαλών.

Μέσα στην εβδομάδα, ο Μπάρτρα ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο φαινόταν ότι βρισκόταν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας κάνοντας ατομικές προπονήσεις, ωστόσο, τώρα είναι 100% καλά για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ισπανός δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με την Χοφενχάιμ κι απομένει να φανεί εάν ο Τούχελ θα τον υπολογίζει στα δύο ματς που απομένουν για τη λήξη της Bundesliga.

Η Μπορούσια, επίσης, έχει προκριθεί και στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου, με αντίπαλο την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα