Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Τρόοδος (Pics)

Στα λευκά ετοιμάζεται να ντυθεί το Τρόοδος, αφού οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεσαν, προετοιμάζοντας τους κατοίκους των ορεινών περιοχών για λευκές γιορτινές μέρες.

Οι πρώτες εικόνες που έρχονται από τα live cams που βρίσκονται στο Τρόοδος, δείχνουν τις πρώτες νιφάδες και το ομιχλώδες σκηνικό που επικρατεί στις υψηλότερες παρυφές, όπου αναμένεται απόψε να χιονίσει περαιτέρω.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες

βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα νότια και ανατολικά, στους 13 στα δυτικά και βόρεια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών. Στα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Σταδιακά θα υπάρξει αισθητή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται τοπικά να επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο. Την Κυριακή και τη Δευτέρα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Κυριακή μικρή πτώση, ενώ τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καπουρά: Troodos

Keywords
Τυχαία Θέματα