Επεισοδιακή σύλληψη 20χρονου με παρελθόν στις Αρχές

Επεισοδιακή σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λεμεσού. Χειροπέδες φόρεσε 20χρονος ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα χωρίς άδειες εγγραφής και χωρίς προστατευτικό κράνος. Μαζί του βρισκόταν και δεύτερο πρόσωπο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο μοτοποδήλατο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 24/7/2016. Επίσης, εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε

ένταλμα σύλληψης για υπόθεση που αφορούσε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής αυτοκινήτου.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18-19/7/2016 στη Λεμεσό. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 20χρονου όπου εντοπίστηκε ένα μοτοποδήλατο το οποίο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής ή οποιαδήποτε άλλα διακριτικά στοιχεία και παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ιστορικό

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό του μοτοποδηλάτου για να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός του μοτοποδηλάτου σταμάτησε και μαζί με το συνεπιβάτη προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.

Ανακόπηκε τελικά ο συνεπιβάτης του μοτοποδηλάτου ο οποίος φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη. Τελικά συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 20χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου κατάφερε να διαφύγει αφού φέρεται να έσπρωξε και να έριξε το μοτοποδήλατο πάνω στο πόδι του δεύτερου αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση αυχένα και ποδιού. Του παρασχέθηκε άδεια ασθενείας για τέσσερις ημέρες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα