Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού - Τραυματισμός δύο αστυνομικών

Eπεισοδιακή ήταν η καταδίωξη οδηγού στην Πάφο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών μετά απο σύγκρουση με περιπολικό.

Γύρω στις 10.35μ.μ. χθες, μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Πάφου, τα οποία βρίσκονταν στην οδό Πτολεμαΐδος στην Πάφο, έκαναν σήμα στον οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο.

Αντί αυτού, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αμελώς και επικίνδυνα, συνέχισε την πορεία του, παραβιάζοντας κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες. Ακολούθως, εισήλθε σε μονόδρομο, ενώ σε κάποιο σημείο της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, η οποία διαχωρίζεται με νησίδα, έκανε

στροφή δεξιά με σκοπό να ανέβει στη νησίδα και να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με περιπολικό που προσπέρασε το όχημα για να το ανακόψει.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στα δύο οχήματα και τραυματίστηκε ο οδηγός του περιπολικού, ενώ όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 18χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας. Κατά τη σύλληψή του ο 18χρονος προέβαλε αντίσταση, ενώ επιτέθηκε και τραυμάτισε μέλος της Αστυνομίας και στη συνέχεια, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί επισκέφθηκαν το Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του περιπολικού υπέστη κάκωση αριστερής κνήμης και ο δεύτερος αστυνομικός, κάκωση δεξιάς κνήμης και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα