Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Πάφο – Επτά συλλήψεις και τρεις τραυματίες

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο τα ξημερώματα της Κυριακής προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 το βράδυ χθες δόθηκε πληροφορία ότι αριθμός ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το εμπορικό κέντρο στην Πάφο. Εκεί μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου. Στη θέα των αστυνομικών τα πρόσωπα που βρίσκονταν εκεί αποχώρησαν από το μέρος χωρίς να προκληθεί οτιδήποτε.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας

του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 2, σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επτά άντρες.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν διάφορα επιθετικά όργανα, όπως ξύλινα ρόπαλα και κομμάτια από μπετόν, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολούθως και τα επτά πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου εξετάζει κατά πόσον οι συλληφθέντες έχουν εμπλοκή με τους συγκεντρωθέντες στο mall νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου. 

Διαβάστε επίσης: Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα και σύρθηκε στην άσφαλτο - Κρίσιμη κατάσταση 42χρονου

Keywords
Τυχαία Θέματα