Επανήλθε ο Όμιλος Σιακόλα - «Επιδιώκει αυτοπροβολή»

Με νέα ανακοίνωση του ο Όμιλος Σιακόλα επανέρχεται στο θέμα των καταγγελιών του Δημάρχου Πάφου, με φόντο τις καταγγελίες του για τις τ/κ περιουσίες.

Μεταξύ άλλων στη νέα ανακοίνωση του Ομίλου, κατηγορεί τον κ. Φαίδωνος ότι επιδιώκει αυτοπροβολή.

Και η Stassinos Investment κατά του Φαίδωνος–Δικαστικά μέτρα

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η εταιρεία Cyprus

Limni Resorts and GolfCourses Plc, ο Όμιλος CTC με τις θυγατρικές του και ο κ. Νίκος Κ. Σιακόλας δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι δημοσιότητας και αυτοπροβολής που φανερά επιδιώκει ο κ. Φαίδωνος. Για τα τουρκοκυπριακά τεμάχια έχει γίνει λεπτομερής ανακοίνωση και υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό του Δημάρχου Πάφου ότι το Πολυκατάστημα Κόροιβος λειτουργεί παράνομα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία Woolworth (Cyprus) Properties Plc δηλώνει ότι κατέχει Πολεοδομική Άδεια να λειτουργεί την οικοδομή ως Πολυκατάστημα, με αρ. 3055Α, ημερομηνίας 4/7/2003, από το Δήμο Πάφου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ. Η πιο πάνω άδεια δόθηκε μετά από επιτόπια επιθεώρηση του Δήμου Πάφου και έκδοση σχετικής γραπτής Βεβαίωσης με ημερομηνία 4/7/2003. Για το θέμα αυτό έχει ήδη γίνει Ιεραρχική Προσφυγή προς το Υπουργικό Συμβούλιο, γι’ αυτό και δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, σεβόμενοι τις διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα