Επ.Αναστασιάδη για κρατική περιουσία και απόφαση Eurogroup

Ανακοίνωση για την «μαύρη προπαγάνδα» αναφορικά με την απόφαση του Eurogroup τον Μάρτη του 2013 αλλά και για σταύρωμα κονδυλιού από την Βουλή εξέδωσε το Επιτελείο του ΠτΔ και υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

"Όλοι έλεγαν και όλοι συμφωνούσαμε ότι πρέπει να βρούμε τρόπους να αποκαταστήσουμε αυτούς που πλήγηκαν περισσότερο από την χρηματοπιστωτική κρίση

και τον οικονομικό όλεθρο που έπληξε την χώρα μας.Τώρα που τα αποτελέσματα της οικονομικής εξυγίανσης αποδίδουν και έκανε την πρώτη κίνηση η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη για τα πρώτα 25 εκατομμύρια και άλλα περίπου 250 εκατομμύρια από κρατική περιουσία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης σταύρωσαν το κονδύλι.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν πραγματικά κάποιοι θέλουν να στηρίξουν τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα υπέστησαν το δυσανάλογο κόστος συγκριτικά με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας ή αν θέλουν μόνο να ασκούν κριτική και να ανακοινώνουν προτάσεις", αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση για σταύρωμα κονδυλιού.

Παράλληλα, αναφορικά με την απόφαση Eurogroup, η γραπτή δήλωση αναφέρει, "Αυτές τις μέρες φάνηκε καθαρά ποιά είναι η πραγματικότητα και τι είναι προπαγάνδα. Δεν έχει σημασία ποια είναι η πηγή, ούτε αν ερωτήθηκε ο Κος.Ντάισελμπλουμ και απάντησε ξεκάθαρα ότι η απόφαση του Eurogroup την οποία παρουσίασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφορούσε εφάπαξ φορολογία για την καταψήφιση της οποίας φέρει την αποκλειστική ευθύνη η Βουλή και ότι η οικονομική κατάσταση είχε αφεθεί επι μακρόν.

Το σημαντικό είναι ότι τα γεγονότα διαψεύδουν την μαύρη προπαγάνδα την οποία ασκεί η αντιπολίτευση και ειδικά το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.
Σκοπός μάλλον είναι να κρύψουν τις ενοχές τους επειδή απέρριψαν την σαφώς ηπιότερη πρόταση που είχε αποσπάσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης από το Eurogroup τον Μάρτιο του 2013 μη έχοντας βεβαίως άλλη επιλογή με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην τραπεζική καταστροφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα