Επαναδιεκδικεί τη Δημαρχία Παραλιμνίου ο Θεόδωρος Πυρίλλης

Την ψήφο των δημοτών του Παραλιμνίου διεκδικεί για ακόμα μια θητεία ο νυν δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης. Ο κ. Πυρίλλης διεκδικεί την εκλογή του και πάλι ως ανεξάρτητος υποψήφιος, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά και με αφοσίωση μέχρι την τελευταία ώρα της θητείας του.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Πυρίλλης και νυν Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφέρει ότι «με πλήρη σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους Δημότες Παραλιμνίου, ανακοινώνω ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο

θα επαναδιεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Παραλιμνίου ως ανεξάρτητος υποψήφιος».

Προσθέτει ότι «μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο εργαστήκαμε σκληρά για επανόρθωση των διαχρονικών αδικιών και του παραγκωνισμού που υφίστατο ο Δήμος και η Επαρχία μας". Καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για την αναδιοργάνωση του Δήμου και τη μετεξέλιξή του σε ένα αποτελεσματικό και οικονομικά εύρωστο Δήμο, αναφέρει σημειώνοντας πως «η κατεύθυνση που οι Δημότες καθόρισαν πριν από πέντε χρόνια έφεραν ισονομία και ισοπολιτεία, επιτυχία στις διεκδικήσεις μας, καταπολέμηση της διαφθοράς και εγκατάλειψη παλιών κακών νοοτροπιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «υλοποιήθηκαν πολλά έργα υποδομής, αρκετά βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλα αρχίζουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Θεωρώ τη συνέχεια του έργου που επιτελέσθηκε επιβεβλημένη για να αποκλεισθεί η πιθανότητα οπισθοδρόμησης σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος».

Ο κ. Πυρίλλης στην ανακοίνωση του αναφέρει επίσης ότι «μακριά από λαϊκισμούς και λασπολογίες θα συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά και με αφοσίωση ως την τελευταία ώρα της θητείας μου, ενώ παράλληλα θα ενημερώσω τους συνδημότες μου για το σημαντικό έργο που ήδη επιτεύχθηκε. Οι πολίτες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν ελεύθερα και δημοκρατικά, ποιος θα ηγηθεί του Παραλιμνίου τα επόμενα πέντε χρόνια».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα