Επαφή με Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Ζωντανό παραμένει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ειδικά αν αποφασιστεί η παραχώρηση του Πέντρο Ενρίκε στην Καραμπάχ.

Όπως γράφει το inpaok το απόγευμα της Δευτέρας (28/8) υπήρξε επαφή του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον «δικέφαλο».

Ο Πορτογάλος άσος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

αυτό το διάστημα συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα οικονομικά δεδομένα, με την προϋπόθεση ότι η Βόλφσμπουργκ θα δεχθεί ένα χαμηλό αντίτιμο για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, αν ο Πέντρο Ενρίκε καταλήξει τελικά στην Καραμπάχ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, οι πιθανότητες για τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ θα αυξηθούν.

Χωρίς ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» δεν θα κάνει κίνηση για τον Πορτογάλο άσο της Βόλφσμπουργκ αν ο Ενρίκε μείνει στην Τούμπα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου με τον πιο ορθολογικό τρόπο και ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που τον ξέρουν και μπορεί να βοηθήσει τον «δικέφαλο» να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα