Επαφές Τσεχ με Μπεσίκτας

Η Τουρκία προστέθηκε στους πιθανούς προορισμούς του Πετρ Τσεχ, εφόσον αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Ο ατζέντης του, Βίκτορ Κολάρ, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη Μπεσίκτας, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην τουρκική αθλητική εφημερίδα Fanatik και διευκρίνισε ότι «... είναι μια καλή επιλογή για τον Πετρ, αλλά θα αποφασίσουμε όταν τελειώσει η σεζόν».

Μετά από 10 χρόνια στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο Τσέχος γκολκίπερ έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες στιγμές στην Ιστορία της Τσέλσι. Φέτος όμως "υποβιβάστηκε"

χάνοντας για πρώτη φορά τη φανέλα του βασικού, λόγω της έλευσης του Τιμπό Κουρτουά. Ο Τσεχ βρίσκεται σε ιδανική για τερματοφύλακα ηλικία καθώς σε λίγες ημέρες κλείνει τα 33, κάτι που σημαίνει ότι έχει μπροστά του τουλάχιστον 3-4 χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στα "υπ΄όψιν" συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δηλώνει πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει ο Τσεχ στο Λονδίνο, αλλά παράλληλα πως θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης. «Αν ήταν καθαρά δικό μου θέμα, θα έλεγα να μείνει. Επόμενη επιλογή θα ήταν -σε περίπτωση που φύγει- να μην πάει σε άλλον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ» έχει πει ο Πορτογάλος προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα