Επαφές με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών θα έχει ο ΠτΔ

Σημαντικές επαφές με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών που θα επισκεφτούν την Κύπρο θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μέχρι τις 22 Ιουλίου, τελευταία ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το τρίτο γύρο αδειοδότησης στα τεμάχια εντός της οικονομικής αποκλειστικής ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επεσήμανε παράλληλα ότι αυτή την εβδομάδα ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης θα μεταβεί στη Βρετανία και ακολούθως στις Η.Π.Α για να συζητήσει με εταιρείες που έχουν εκδηλώσει κατ’ αρχήν ενδιαφέρον.

Σε δηλώσεις μετά το πέρας μνημοσύνου των ηρώων της Χλώρακας, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον προσθέτοντας πως είναι μια ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης για την οικονομική αποκλειστική ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας .

Ευελπιστούμε κατέληξε, ότι αυτό το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί και σε συγκεκριμένη εκδήλωση ενδιαφέροντος πριν από τις 22 Ιουλίου οπότε ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος αδειοδότησης .

Keywords
Τυχαία Θέματα