Εντυπωσιακό θέαμα με ρεκόρ Γκίνες

ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY 2015!
Κοντά στις 5 χιλιάδες κόσμου έδωσαν το «παρών» τους στη γιορτή της καλαθόσφαιρας

Πλούσιο ήταν το θέαμα που προσφέρθηκε στους τεσσερισήμισι και πλέον χιλιάδες φίλους της καλαθόσφαιρας, που κατέκλεισαν το «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και παρακολούθησαν από κοντά τη γιορτή του κυπριακού μπάσκετ, το 5ο ΟΠΑΠ All-Star Day!

Την παράσταση έκλεψαν οι «Lords of Gravity», που κατάφεραν και έσπασαν το ρεκόρ Guinness με κάρφωμα από

τα οκτώ μέτρα! Ο κόσμος παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των «Lords of Gravity», οι οποίοι πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς με εντυπωσιακά καρφώματα!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα, το θέαμα από τους Κύπριους, Ευρωπαίους και Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας ήταν εντυπωσιακό, με αρκετά καρφώματα και πολλά τρίποντα, με τους Αμερικανούς να επικρατούν στο παιχνίδι με 79-64. Παράλληλα, αρκετά θεαματικός ήταν και ο διαγωνισμός τριπόντων, που βρήκε νικητή τον Έβαν Σμόντριτζ του Κεραυνού, ο οποίος σημείωσε 18 τρίποντα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Αμερικανών ήταν πιο συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο στάδιο του αγώνα, καταφέρνοντας να ανοίξει διαφορά είκοσι πόντων μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κύπριοι/Ευρωπαίοι ανέβασαν στροφές και μείωσαν τη διαφορά, με το σκορ να ολοκληρώνεται στο 79-64 υπέρ των Αμερικανών.

Κύπριοι/ Ευρωπαίοι (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Παντελή 5 (1), Κούννας 7 (1), Πέτροβιτς 9 (1), Νεοφύτου 4, Στυλιανού 10 (2), Σιζόπουλος 5 (1), Μασάμπα 6, Κουμής 8, Θεοχαρίδης 2, Τρισόκκας 6, Τόμιτς 2.

Αμερικανοί (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Απλέμπι 3 (1), Μίντλεντον 10, Γκόλντεν 7, Ντεμπουά, Σμότριτς 6, Μπράσγουελ 7 (1), Χάσκισον 8, Μακρέι 6, Μακφάντεν 9 (3), Τέρνερ 9 (1), Χένρι 8 (2), Πέτγουεϊ 6.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-20, 24-38, 40-60, 64-79

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, στο ΟΠΑΠ All-Star Day 2015 τιμήθηκαν επίσης οι Κύπριοι Ολυμπιονίκες, που μοίρασαν και αυτόγραφα στον κόσμο, ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλάμβανε χορογραφίες από την σχολή χορού «Φήμη», τις Cheerleaders της Εθνικής Κύπρου, αλλά και τους «Rebel Dancers»!

Μεγάλος νικητής από την εκδήλωση του 5ου ΟΠΑΠ All-Star Day ήταν η καλαθόσφαιρα, αφού χιλιάδες κόσμου έδωσαν το «παρών» τους και ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους όλο το πρόγραμμα. Οι τρεις από τις τέσσερεις κερκίδες του «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» ήταν σχεδόν γεμάτες, κάτι που δείχνει πόσο ζεστά αγκαλιάστηκε η εκδήλωση από τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα