Ένταση και επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στην πλατεία Συντάγματος έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, την ώρα που εντός του κοινοβουλίου κορυφώνεται η συζήτηση για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 τραυματίες.

Η ένταση προκλήθηκε όταν μια ομάδα αγνώστων, η οποία είχε παρεισφρήσει εντός της προγραμματισμένης διαδήλωσης, έριξε βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούσαν το κτίριο της Βουλής.

Οι Αρχές απάντησαν κάνοντας εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλυθούν οι διαδηλωτές και οι επιτιθέμενοι, ενώ μετά από λίγο προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Νωρίτερα, είχαν σημειωθεί μικροεπεισόδια όταν για άγνωστους λόγους, ομάδα νεαρών χτύπησε τον αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστο Σιδερόπουλο, ενώ λίγη ώρα αργότερα δύο άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο.

21.20
Πλήθος διαδηλωτών παραμένει έξω απ την Βουλή αψηφώντας τα δακρυγόνα και την αστυνομοκρατία#oloi_syntagma pic.twitter.com/g6V3V6jqvR

— P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) May 8, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα