ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ 1-2: Δραπέτευσε με Μακέντα και Μπεν... και τώρα στο - 2 από κορυφή

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο "Τάσος Μάρκου" απέναντι στην ΕΝΠ με 2-1 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Mε αυτό το τρίποντο οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν στους 52 βαθμούς και στο -2 από κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 17 και στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν τα δύο νέα

χειμερινά αποκτήματα, Μακέντα (28΄) και Μπεν (60΄), ενώ οι βυσσινί κατάφεραν να μειώσουν με τον Μέϊρα (75΄). Μάλιστα, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά στα τελευταία λεπτά ήταν διαρκώς στην επίθεση και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε.

Έντονα τα παράπονα από πλευράς γηπεδούχων για την διαιτησία, αφού το 15ο λεπτό είχαμε μια πτώση στην περιοχή των γαλαζοκιτρίνων, όπου οι Γεβρέμοβιτς μονομάχησε με τον Κονσταντίνοφ. Παρ όλα αυτά, Αργυρού και Θεουλή (VAR) συμφώνησαν πως δεν υπήρξε παράβαση.

Επίσης, στο 53ο λεπτό του αγώνα ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ ο Αργυρού σφύριξε πέναλτι για χέρι του Σούσιτς πάνω στην γραμμή τέρματος.

Ωστόσο ο VARίστας Θεουλή είχε αντίθετη άποψη, έστειλε στο OFR τον ρεφ ο οποίος βλέποντας ξανά την φάση άλλαξε απόφαση και ακύρωσε το πέναλτι.

ΕΝΠ (Μ.Σατσιάς): Παναγιώτου, Έχμαν, Ντα Σίλβα, Λουσέρο (70' Κατσιάρης), Ρουσιάς, Μέιρα (83' Μαυρουδής), Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου, Ντρέκσα, Τζιαβέ (70' Γαβριήλ), Βούκσεβιτς (83' Λαμί).

-Στον πάγκο: Κουτσού, Κορσία, Χριστοφή, Φερνάντεζ, Κατσιάρης, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Γαβριήλ, Λαμί.

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Σούσιτς (64' Τσεμπάκ), Γουίλερ, Σαρφό, Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο (64' Κβιλιτάια), Μπεν, Μαρκίνιος (77' Εφραίμ), Μακέντα (85' Σατσιάς).

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Ντβάλι, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Ηλία, Θεοδώρου, Ντονγκαλά.

Κίτρινες: Γεβρέμοβιτς, Ντα Σίλβα, Μέιρα, Ρουσιάς  / Κονσταντίνοφ, Καρώ

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΝΠ #45 ΑΠΟΕΛ 1#452, Δραπέτευσε, Μακέντα, Μπεν, #45 2,enp #45 apoel 1#452, drapetefse, makenta, ben, #45 2