Ελεύθεροι υπό όρους οι 3 για την υπόθεση κλοπής ποτών

Eνώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα τα τρία πρόσωπα που είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση κλοπής οινοπνευματωδών ποτών από υπεραγορά στην οποία δούλευαν στη Χλώρακα .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τρία πρόσωπα τελούσαν υπό διήμερη κράτηση που εξέπνευσε σήμερα σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπή από υπάλληλο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το δικαστήριο διέταξε όπως και τα τρία πρόσωπα προσαχθούν στη δικαιοσύνη εκ νέου για έναρξη της διαδικασίας στις 2.6.2017 και αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα

και των τριών τοποθετήθηκαν στο stop list, κάθε Δευτέρα και οι τρεις θα παρουσιάζονται στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό από τις 15:00 – 18:00, ενώ έκαστος υπέγραψε εγγύηση 5000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, τα τρία πρόσωπα, που είναι από τη Ρουμανία ,συνέλαβε η Αστυνομία στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αλκοολούχων ποτών από υπεραγορά στην οποία εργάζονταν.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, διευθυντής υποκαταστήματος αλυσίδας υπεραγορών, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου, από καταμέτρηση εμπορευμάτων για την τριετία 2014 - 2016, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν από την αποθήκη της υπεραγοράς συνολικά 5,555 μπουκάλια ζιβανίας, συνολικής αξίας €18,073.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών υπαλλήλων της υπεραγοράς, ηλικίας 48, 29 και 32 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση Ανακρινόμενοι και οι τρεις ανέφεραν στην Αστυνομία ότι μπορεί να έπαιρναν τις μπουκάλες με τη ζιβανία αλλά τις κατανάλωναν επί τόπου εντός του καταστήματος.

Σύμφωνα πάντως με την Αστυνομία, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διέθετε η υπεραγορά, κατέγραψε τις κινήσεις των τριών υπόπτων να παίρνουν τα μπουκάλια με τη ζιβανία και να τα κρύβουν στα ρούχα τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα