Εννιάωρο meeting για το μέλλον του Μουρίνιο

Οι διαδοχικές ήττες της Τσέλσι στην Premier League έχουν φέρει σε δεινή θέση τον Ζοζέ Μουρίνιο, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι "ανοιχτά".

Το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα από την εντυπωσιακή Λέστερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", η πίεση προς τον Πορτογάλο

τεχνικό έχει γίνει εντονότερη μετά τη νέα απώλεια βαθμών που φέρνει τους "μπλε" μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο πραγματοποίησαν meeting, το οποίο διήρκεσε 9 ώρες, μία ημέρα μετά την ήττα-σοκ από την Μπόρνμουθ στις 5 Δεκεμβρίου. Οι συζητήσεις άρχισαν νωρίς το απόγευμα και "κράτησαν" μέχρι τα μεσάνυχτα. Τελικά, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να δοθεί χρόνος ανοχής στον "Special One". Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η έλλειψη εξαιρετικών περιπτώσεων για την αντικατάστασή του, καθώς κι η μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Η νίκη επί της Πόρτο για το Champions League που έφερε την πρόκριση και παράλληλα την πρώτη θέση στον όμιλο, χαλάρωσε την πίεση προς τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως η νέα "γκέλα" έφερε εκ νέου στο επίκεντρο τον Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα