Ενισχύεται με τον Πιζάρο η Κολονία

Με 5 ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα 6 ματς της Bundesliga, η διοίκηση της Κολονίας έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει την ομάδα να «ξεκολλήσει» από τον... πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη της κίνηση έγινε γνωστή σήμερα με την ανακοίνωση της απόκτησης του Κλαούντιο Πιζάρο. Η θητεία του 38χρονου, πλέον, Περουβιανού στράικερ στο γερμανικό πρωτάθλημα ήταν σαφώς η κυριότερη αιτία που έπεισε τους ανθρώπους του συλλόγου να του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο. Ο πολύπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί

στο παρελθόν στις Μπάγερν και Βέρντερ Βρέμης, γνωρίζοντας όσο λίγοι το πρωτάθλημα κι αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Κολονία, έστω κι αν έχουν περάσει τα χρόνια.

Συνολικά μετρά 430 συμμετοχές στην Bundesliga, έχοντας πετύχει συνολικά 191 γκολ, ενώ μοίρασε και 73 ασίστ6. Μία σεζόν φόρεσε και την φανέλα της Τσέλσι (21 αγώνες, 2 γκολ, μία ασίστ). Επίσης έχει αγωνιστεί σε 73 αγώνες του Champions League (21 γκολ, 9 ασίστ), καθώς σε 8 του Europa League (9 γκολ), ενώ με την εθνική ομάδα του Περού έχει συμμεετοχή σε 79 ματς (18 γκολ).

Ο προπονητής της Κολονίας, Πέτερ Στόγκερ, παραδέχθηκε: «Ο Πιζάρο είναι ένας καθαρόαιμος επιθετικός, έχει στο αίμα του το γκολ και με την προσωπικότητά του θα μας βοηθήσει». Από την πλευρά του ο έμπειρος άσος σχολίασε: «Η Κολονία είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλη παράδοση και πιστεύω πως με την ικανότητά μου και την εμπειρία μου θα μπορέσω να την βοηθήσω.»

Θα φορά την φανέλα με το νούμερο 39.

Keywords
Τυχαία Θέματα