Ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Άπτον Παρκ»

Την ώρα που η Γουέστ Χαμ θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στο «Άπτον Παρκ», η Νιούκαστλ βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης στην Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί το βράδυ, στο τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται στην έδρα της τη Νιούκαστλ, με την κάθε μία από τις δύο ομάδες να έχει τις δικές της... ιδιαιτερότητες.

Τα «σφυριά» έχυν καταφέρει να πάρουν δύο νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αμφότερες εκτός έδρας και με αντιπάλους

τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ τις οποίες κέρδισε με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα!

Την ίδια ώρα όμως, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς δεν έχει «σταυρώσει» νίκη στο «Άπτον Παρκ», έχοντας δύο ήττες με αντιπάλους τις... Λέστερ και Μπόρνμουθ.

Όπως και να 'χει, η επίθεσή της «πετάει φωτιές», κάτι που αποδεικνύουν τα εννέα γκολ που έχει σημειώσει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Νιούκαστλ βρίσκεται σε σαφώς χειρότερη μοίρα. Πάει στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ δίχως θετικό αποτέλεσμα, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Σε αντίθεση με την σημερινή (14/9) αντίπαλό τους, οι «καρακάξες» έχουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Τι και αν πήρε τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και τον Φλοριάν Τοβάν; Τα δύο γκολ που έχει πετύει μέχρι στιγμής δείχνουν, πως κάτι δεν πάει καλά...

Αγωνιστικα νεα:

Γουέστ Χαμ:

Μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής έχει ο Άντι Κάρολ. Ο Άγγλος έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και η συμμετοχή του στο ματς με τη Νιούκαστλ, μόνο απίθανη δεν είναι.

Επιστροφή στη δράση για τον Μάουρο Ζάρατε, μετά από δύο παιχνίδια εκτός λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο, σε αντίθεση με τον Ένερ Βαλέντσια, ο οποίος έχει τεθεί εκτός μέχρι τον Νοέμβριο.

Αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον δικέφαλο ο Άλεξ Σόνγκ, πιθανό το ντεμπούτο των Βίκτορ Μόουζες και Μιχάιλ Αντόνιο.

Τιμωρημένος ο Μαρκ Νομπλ μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ.

Νιούκαστλ:

Την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας του θα εκτίσει στο σημερινό ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μάικ Γουίλιαμσον, ο οποίος συνεχίσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμού στον ώμο. Εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από προβλήματα στον δικέφαλο ο Πολ Ντουμέτ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Τόμκινς, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιιάτε, Αντόνιο, Μόουζες, Παγιέτ, Κάρολ, Σακό

Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιανμάατ, Μπεμπά, Κολοτσίνι, Αϊνταρά, Ανίτα, Κόλμπακ. Σισόκο, Βαϊνάλντουμ, Τοβάν, Σισέ

Keywords
Τυχαία Θέματα