Ένα ολόκληρο 24ωρο με τον Γιώργο Λακκοτρύπη

«Μεγαλώσαμε δίπλα από τα ναρκοπέδια, ουσιαστικά πάνω στην πράσινη γραμμή» αφηγείται στο Capital Today ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος παρουσιάζει ένα 24ωρο από την καθημερινότητα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Capital Today μιλά για απόφασή του να αφήσει την καριέρα του και να

αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Ενέργειας και αναφέρεται στις επιτυχίες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο Υπουργείο.

Στέλνει παράλληλα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του τουρισμού, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι φέτος θα έχουμε επιπλέον αύξηση στις τουριστικές αφίξεις σε σχέση με πέρσι όπου ο αριθμός ανήλθε στα 3,2 εκατ. τουρίστες, ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι «τους επόμενους μήνες θα έχουμε περισσότερα καλά νέα στο θέμα των υδρογονανθράκων».

Παρουσιάζοντας και άλλες πτυχές από τη ζωή του, αναφέρεται στις δύο του κόρες τη Μαρίνα και την Αγγελίνα που είναι σήμερα 14 ετών και δηλώνει πως «η κομβική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι όταν έρθουν τα παιδιά…».

Διαβάστε τη συνέντευξη του Υπουργού Ενέργειας στο Capital Today που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα, «Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ».

Keywords
Τυχαία Θέματα